OPIS

U najprometnijoj noći u godini u jednom od najpopularnijih restorana u Londonu karizmatični glavni kuhar Andy Jones balansira na oštrici noža dok višestruke osobne i profesionalne krize prijete uništiti sve za što je radio.
Chef Andy (Stephen Graham) je pod stresom: njegovu luksuznom restoranu upravo su oduzete dvije zvjezdice, svi su stolovi prebukirani zbog blagdana, a njegov bivši mentor, kulinarska ikona, pojavio se nenajavljeno u pratnji cijenjenog kritičara hrane. Ako to nije bilo dovoljno, rastući pritisak polako, ali sigurno dovodi do ključanja raspoloženja članova njegova tima. Koliko će dugo Andy uspjeti sve to držati pod kontrolom? Redatelj Philip Barantini vodi nas na putovanje bez daha kroz fascinantnu vrevu gurmanske kuhinje u kojoj se sudaraju različiti umovi. Snimljen u jednoj jedinoj impresivnoj sekvenci koja sažima večer u restoranu u 94 minute, „Točka pucanja“ neizbježno će vas začarati.

Slike

Točka pucanjaTočka pucanja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.