Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(38 glasova)

OPIS

Neiskusna srednjoškolka Olive osjeća se nevidljivo u svojoj srednjoj školi. Tijekom vikenda provedenog s prijateljicom Rhiannonom i njezinom obitelji, Olive joj slaže o sastanku s nepostojećim studentom. Sljedećeg ponedjeljka Rhiannon odlazi s Olive u toalet kako bi saznala kako je prošao sastanak, a Olive joj kaže da je izgubila nevinost. Kolegica načuje njihov razgovor i proširi glasine o Oliveinu promiskuitetu. Olive postane popularna učenica. Prizna istinu svomu kolegi, homoseksualcu Brandonu, te mu predloži da i on slaže da je spavao s djevojkom. Brandon je zamoli da mu pomogne te se njih dvoje pretvaraju da vode ljubav na zabavi. Ostali autsajderi počinju nuditi novac Olivei kako bi popravili svoju reputaciju, istodobno srozavajući Oliveinu. Kad izgubi kontrolu nad situacijom, Olive mora zauzeti stav kako bi popravila štetu.

Slike

Cura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasuCura na lošem glasu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.