Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(72 glasova)

OPIS

Paul je američki vozač kamiona u Iraku. Nakon što ga napadne grupa Iračana, budi se živ zakopan u lijesu. Samo s upaljačem i mobitelom započinje utrku s vremenom da izađe iz ove klaustrofobične zamke.
Paul Conroy (Ryan Reynolds) američki je vozač kamiona koji radi u Iraku i tijekom jedne dostave kuhinjskih potrepština kao dijela humanitarne pomoći napadnu ga pobunjenici koji ga zadrže kao taoca. Nedugo zatim budi se dva metra ispod zemlje... U hipu život obiteljskog čovjeka pretvori se u paklenu bitku za preživljavanje. Zakopan samo s mobitelom i upaljačem, ograničenost kontakta s vanjskim svijetom i nemogućnost da poveže detalje koji bi mu pomogli odrediti njegov položaj tjeraju ga u ludilo. Loš signal i baterija koja se brzo prazni, zaliha kisika koja ponestaje najgori su mu neprijatelji u vrlo ograničenoj utrci s vremenom – boreći se s panikom, očajem i delirijem, Paul ima samo 90 minuta da se izbavi prije nego što se ostvari njegova najgora noćna mora.

Slike

Živ zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopanŽiv zakopan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.