OPIS

TARAMOUNT Triler Biznismen Dejvid Kenjon nije rekao svojoj novoj supruzi, Moli, da je ranije bio oženjen tri godine za jednu veoma psihički nestabilnu ženu po imenu Dedra. Moli ovo otkriva kada im Dedra dolazi iznenada u posetu, nakon sto je otpustena sa psihijatrijske klinike. Dedra je prava bivsa koja stise pravo iz pakla! Kao Tinejdžerka ona je ubila svoju sestru jer se i njoj sviđao Dejvid. Sada opsesivno želi da razbije novu Dejvidovu porodicu i ubiće svakoga ko joj stane na put da ostvari svoju opaku fiksaciju...kada bude kidnapovala njihovog sina Majkla iz skole Moli i Dejvid kreću da ga spasu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reka (2015)

    image
    Prica o američkom doktoru volonteru koji postaje begunac u Laosu nakon što spreči seksualno zlostavljanje jedne mlade žene. Kada telo napadača bude izvučeno iz...
  • Zatočenica (2015)

    image
    Nakon useljenja u dom iz snova, žena počinje sumnjati da njezin tajanstveni novi susjed skriva opasnu tajnu.
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Zadovoljena pravda (2017)

    image
    Kada odbeglu tinejdžerku otmu trgovci ljudima, njena majka, novoimenovani sudija, mora je pronaći i spasiti pre nego što je pošalju u inostranstvo i prodaju u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.