OPIS

Kad se nasilni poočim 10-godišnje Jo predozira heroinom, ona se uspaniči dolaskom policije i pobjegne s imaginarnom prijateljicom Selmom u očuhovu starom "Buicku". Zapute se prema L. A.-u u potrazi za Joinim biološkim ocem.
Desetogodišnja Jo provodi dane uz rijeku Shenandoah sa svojom imaginarnom najboljom prijateljicom Selmom, pecajući, skupljajući metalni otpad - preživljavajući. Jedina utjeha joj je stari CD koji joj je ostavila pokojna majka, folk-album njezina oca Johnnyja Alvareza. Provodi noći slušajući ga i žudeći da upozna muškarca kojeg nikad nije srela. Dobiva svoju priliku kada se Bill, njezin nasilni očuh narkoman, predozira heroinom. Isprva je to ne pogađa, svaki dan ista priča, ali ubrzo ponestane novca, a njegovo tijelo počinje smrdjeti. Ona ga baci u rijeku i bježi kad policija dođe tražiti odgovore. Sa Selmom ukrade Billov stari „Buick“, založi njegov alat i stari plazma-TV za brzu gotovinu te kreće u Los Angeles, u nadi da će pronaći svog biološkog oca.

Slike

Zvala se JoZvala se JoZvala se JoZvala se JoZvala se JoZvala se JoZvala se Jo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.