OPIS

Studeni je 1989. godine i svijet se mijenja, tako i Jarle koji pohađa srednju školu u Stavangeru. On svira gitaru i pjeva u lokalnom radikalnom punk-bendu, ima divnu djevojku i mrak najboljeg prijatelja. Ali sve će se to promijeniti kada Yngve tu jesen zakorači u razred sa svojim konzervativnim izgledom i sklonosti za igranje tenisa u slobodno vrijeme. Jarle si ne može pomoći. Fasciniran je pridošlicom. Uskoro će njegov svijet biti preokrenut naglavačke.
Studeni 1989. godine. Berlinski zid je srušen. U Stavangeru u Norveškoj Jarle Klepp nema pojma da će se sve promijeniti. Zasad ima sve: najbolju djevojku na svijetu i najboljeg prijatelja. Uskoro će zajedno pokrenuti najoštriji punk-bend u Stavangeru – Mathias Rust Band. Ali onda se pojavljuje Yngve, novi učenik. Duhovita, dramatična komedija o sazrijevanju s glazbom nekih vodećih bendova toga doba kao što su Stone Roses, The Cure, REM, Japan, The Jesus and Mary Chain i Joy Division. Film se temelji na uspješnici „I Loved Them All“ koju je napisao Tore Renberg iz 2003. godine.

Slike

Čovjek koji je volio YngveaČovjek koji je volio YngveaČovjek koji je volio YngveaČovjek koji je volio YngveaČovjek koji je volio Yngvea

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.