OPIS

Film je sastavljen od pet kratkih filmova. U svakom glume dobro poznati glumci.

THE SUMMER HOUSE (2009.; drama; UK; redatelj: Daisy Gili)
The Summer House govori o trenutku u životu mlade djevojke. O prekretnici i vremenu donošenja odluka: vratiti se ili ići naprijed?
Jane (17) (Talulah Riley) je ljeto 1969. godine otišla posjetiti svoju tetu u Francuskoj nakon što je ostavila Richarda (18) (Robert Pattinson), svoju nevjernu prvu ljubav. I dok Jane traži savjet od starijih vezano za svoju situaciju, Richard se neočekivano pojavljuje u nadi da će opet osvojiti Janeino srce.

BLUE POLES (2004; drama; Australija; redatelj: Darcy Yuille)
Australija 1974. godine. Umorna hipijevka Libby (Hallie Shellam) bježi od propale veze. Poveze je mladi farmer Miles (Sam Worthington) koji je na putu za Canberru. Dok zajedno odsjedaju u motelu, Libby čita Milesov dnevnik i tako opet proživi iskustva koja su zajedno stekli u kratkom razdoblju. Istodobno je i pod dojmom i uznemirena istinom koja leži u Milesovim riječima. „Blue Poles“ priča je o ženi koja počinje shvaćati svoje suprotstavljene želje i odgovornosti.

GRASSHOPPER (2006; drama; SAD; redatelj: Eric Kmetz)
Grasshopper je tragična priča o dvoje ljudi koji se bore da sruže zidove koji stoje na putu ljudskoj komunikaciji. Travis (James Franco) se skriva iza tehnologije poput mobitela i računara kako bi izbjegao emocionalnu interakciju s ostalima. Terri (Rachel Miner) skriva se iza šminke, visokih potpetica i prostitucije kako bi izbjegla emocionalnu interakciju s ostalima. Njihovi životi se na jednu kratku večer isprepletu kada Terri pronađe Travisov mobitel koji je ostavio u vlaku. Ova ih sretna nezgoda spoji, ali do kraja večeri jedan tragičan događaj promijenit će ih zauvijek.

PENNIES (2006; drama; SAD; redatelj: Warner Loughlin, Diana Valentine)
"Pennies" je priča o Chralotte Brown (Amy Adams), konobarici i mladoj samohranoj majci koja će sve učiniti za svoju kćer Jenny, a kada zagusti, to će i učiniti. S opasnim likom na drugom kraju telefonske linije i vremenskim limitom od dva sata, ona mora skupiti dovoljno novca kako bi ponovno vidjela nasmiješeno lice svoga djeteta. Charlotteini klijenti jedina su joj nada. Vrijeme teče dok gledamo očajnu majku kako poslužuje jednoga ekscentričnog klijenta za drugim. Kroz sav taj kaos, ona pokazuje svoju šarmantnu ranjivost i nadahnjujuću snagu. S nogama čvrsto na tlu, Charlotte zadržava svoj cilj pred očima i pokušava pobijediti sat i spasiti dan.

AUTO MOTIVES (2000; komedija; SAD; redatelj: Lorraine Bracco)
Improvizirana antologija o ljudima i njihovim automobilima. Glume James Cameron i Robert Downey Jr.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Ruska kuća (1990)

  danas
  image
  Tri bilježnice s navodnim ruskim vojnim tajnama predane su britanskom izdavaču. Britanska tajna služba želi saznati jesu li bilježnice autentične, te zatraži...
 • Tranzit (2018)

  danas
  image
  Kad čovjek pobjegne iz Francuske nakon nacističke invazije, preuzme identitet mrtvog pisca čije papire posjeduje. Zaglavivši u Marseillesu, upozna mladu ženu koja...
 • Majka i kći (2017)

  danas
  image
  Valeria ima 17 godina i trudna je. Živi u Puerto Vallarti sa polusestrom Clarom. Valeria ne želi da njezina dugo odsutna majka, Abril, sazna za njezinu trudnoću,...
 • Njemačka nulte godine (1948)

  danas
  image
  Berlin, 1945. godine, neposredno nakon Drugog svjetskog rata. Trinaestogodišnji dječak Edmund Kohler živi u stanu sa još nekoliko porodica koje su ostale bez...
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.