Ocjena: 5.2/10

OPIS

Petnaestogodišnji Rob Tennant (J. Tucker) srednjoškolac je koji kao i njegovi najbolji prijatelji Larry McGuire (C. Bennett) i Helen Sage (S. Mitchell) obožava rock-glazbu. Vlasniku male tvrtke "Tone Records", Simonu Eckstalu (M. Fleetwood), poslovi više ne idu onako dobro kao prije dvadesetak godina kad je i on sam bio poznati glazbenik čije je ime privlačilo kupce gramofonskih ploča. Slučajno čuje nekoliko zanimljivih Robovih napomena o glazbenoj industriji u nekom televizijskom programu. Tako mu sine ideja: angažirat će petnaestogodišnjaka za dopredsjednika svoje tvrtke i to iskoristiti u promidžbi. A možda mu Rob donese i kakvu mladenačku i korisnu ideju. Smišljeno - učinjeno. Rob svoj novi posao shvati vrlo ozbiljno i zbog toga zapušta svoje najbolje prijatelje Larryja i Helen. Kad Rob pokuša lansirati bend sastavljen od kolega iz škole, stvari se kompliciraju. Glazbeni producent iz "Tone Recordsa" Harley Yates (P. Keleghan) je ljubomoran i ima neke druge kombinacije...

Zanimljivost je ovog filma da glavnu ulogu tumači poznati rocker Mick Fleetwood, te da film razotkriva kako doista funkcionira glazbeni business u Americi.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.