poster

Plan A

Plan A (2021)

triler, drama, povijesni | Njemačka, Izrael
Režiser: Doron Paz, Yoav Paz


Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Godine 1945. skupina Židova koji su preživjeli holokaust planirala je otrovati vodovod u Njemačkoj i usmrtiti šest milijuna Nijemaca. Film govori o opasnoj i smjeloj tajnoj operaciji koja se zvala „Plan A“. Temeljeno na stvarnim događajima.
Njemačka 1945., Max, Židov koji je preživio holokaust, susreće radikalnu skupinu židovskih boraca otpora, koji su, kao i on, izgubili svaku nadu u budućnost nakon što su im nacisti oteli egzistenciju i pobili cijele obitelji. Sanjaju o odmazdi epskih razmjera za židovski narod. Oko za oko, zub za zub. Max se počinje identificirati s monstruoznim planovima grupe... Temeljen na istinitoj priči, film govori o opasnoj i smjeloj tajnoj operaciji pod nazivom „Plan A“, u kojoj je skupina Židova koji su preživjeli holokaust planirala otrovati vodovod u Njemačkoj i ubiti šest milijuna Nijemaca.

Slike

Plan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan APlan A

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.