OPIS

Erin je malo pomaknuta, ali vrlo iskrena djevojka koja gotovo odmah šarmira novopečenog samca Garretta. Njihova hemija čini se nevjerovatnom i oboje se upuštaju u strasnu, optimizmom ispunjenu ljetnu avanturu pritom pretpostavljajući da afera neće potrajati dugo nakon što se Erin vrati kući u San Francisco, a Garrett ostane raditi u New Yorku. Međutim, nakon što punih šest sedmica provode zajedno po cijele dane, lunjajući gradom i zabavljajući se kao nikad prije – niti jedno od njih ne želi prekinuti samo tako. Garetta će prijatelji početi zadirkivati da je započeo romansu s vlastitim mobitelom, a, Erinina sestra pokušat će ju odgovoriti od veze bez budućnosti. Hoće li Erin i Garrett, unatoč svim preprekama i kilometrima koje ih razdvajaju ipak uspjeti pronaći ljubav?

Slike

Ljubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinuLjubav na daljinu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.