Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

OPIS

Na svom vjenčanju s mladim i uspješnim poslovnim čovjekom, Heckom (M. Goode), Rachel (P. Perabo) upozna simpatičnu cvjećarku Luce (L. Headey), koja joj u nezgodnoj situaciji pomogne izvaditi vjenčani prsten iz velike posude s osvježavajućim pićem. Od tog trenutka Rachel osjeća čudnu privlačnost prema Luce, Heckov prijatelj Coop (D. Boyd) pokuša osvojiti Luce, a kad shvati da je ona lezbijka ne odustaje već se nada da će je preobratiti za heteroseksualnu vezu. Heck također zna da je Luce lezbijka no ne pomišlja da bi ona mogla biti uzrok čudnom i distanciranom ponašanju njegove žene. Iako pokušava odoljeti Luce, Rachel u tome ne uspijeva i njihova veza započinje unatoč svim nevoljama koje će izazvati u Rachelinom braku...
Debitantski film scenarista i redatelja Ola Parkera - supruga glumice Thandie Newton - prava je romantična komedija namijenjena najširoj publici, s jednom jedinom razlikom od glasovitih kino hitova poput "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Odbjegle nevjeste": ljubavni par su dvije djevojke, jedna koja je lezbijka i druga koja to o sebi tek otkriva. Redatelj i scenarist Parker pokušava pomiriti razlike među spolovima i generacijama i osvojiti gledatelja prizorima u kojima simpatični junaci mijenjaju svoje predrasude i rješavaju svoje osobne probleme.

Slike

Zamisli nas zajedno

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.