OPIS

Austin, glavni grad države Texas, 1954. Vrlo privlačna, ali i vrlo lakomislena frizerka Nadine Hightower u trenutku slabosti pozira fotografu koji se specijalizirao za aktove. Shvativši da bi to mogla biti pogreška, dolazi otkupiti negative i tada postaje svjedokom umorstva. Iz straha da bi mogla biti osumnjičena, bježi. Na tragu joj je policija, ali i vrlo opasan gangster Buford Pope. U bezizlaznoj situaciji pomaže joj samo bivši suprug Vernon...
Nadine Hightower (Kim Basinger) je žena koja je prilično nezadovoljna svojim životom i sanja o nekim boljim vremenima. Trenutno radi u salonu za ljepotu Alamo. Vernon Hightower (Jeff Bridges) vlasnik je bara Bluebonnet Lounge koji se ne može pohvaliti dobrom reputacijom u Teksasu. Nadine i Vernona još uvijek veže prezime kao i propali brak. Kada Nadine odluči provaliti u ured fotografa kako bi uzela ono što joj pripada slučajno postane svjedok ubojstvu. S obzirom da je i sama imala nečasne namjere Nadine se za pomoć može obratiti samo svom suprugu s kojim nije u dobrim odnosima i u tijeku je postupak njihove rastave braka.

Slike

Nadine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.