OPIS

Claudina (70) tradicionalna je žena sa sela. Nakon smrti supruga, upozna Elsu (65), neovisnu ženu, koja poziva Claudinu da otkrije pravu ljubav. Otad Claudina započinje teško putovanje da bi bila slobodna.
Claudina je tradicionalna žena sa sela. Nakon suprugove smrti ulazi u usamljenu rutinu. U teškoj ekonomskoj situaciji, Claudina se mora preseliti k najdražem unuku Cristóbalu i kćeri Alejandri, znajući da su obje žene u distanciranom odnosu. Živeći zajedno, Claudina upoznaje susjedu Elsu, neovisnu i udanu ženu koja pjeva u skrivenom baru zvanom „Porvenir“ (španj. budućnost.) Claudina započinje vezu s Elsom i zaljubljuje se u nju. Otad započinje putovanje samospoznaje kako bi bila slobodna unatoč osudi svoje kćeri i prijatelja u vjerskom i konzervativnom gradiću, opsjednutim promatranjem NLO-a.

Slike

Zaboravljeni putoviZaboravljeni putoviZaboravljeni putoviZaboravljeni putoviZaboravljeni putoviZaboravljeni putoviZaboravljeni putovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.