Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(23 glasova)

OPIS

Oslobođenje. Ljudi, izašli iz rata, bore se za obnovu zemlje. Mladić, dalmatinac, kome su Talijani ubili oca, školuje se u Srbiji kod rođaka. Svesrdno radi kao aktivista misleći da koristi višim ciljevima. Da bi se potpuno stavio u službu Revolucije, uključuje se u redove Ozne, ali kasnije, razočaran zbog karijerizma pojedinaca, napušta posao. Zabludom, pogine od seoske policije.

Slike

ZasedaZasedaZasedaZaseda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Crvena zemlja (1975)

    image
    Godine 1941. partizani oslobađaju Užice i Čačak te vode borbu za Kraljevo. Njemci, u cilju odmazde, vrše genocid: strijeljaju 6.000 građana Kraljeva.
  • Habermannov mlin (2010)

    image
    Drama. Život njemačkog vlasnika mlina i njegove obitelji u Sudetima zauvijek promijene dramatični događaji u Europi 1938. Film je snimljen prema stvarnim...
  • Obeščašćena (1931)

    image
    Austrijska tajna služba šalje svoju najzavodljiviju agenticu da špijunira Ruse...
  • Povijest ljubavi (2016)

    image
    New York, 21. stoljeće. Leo, stari poljsko-židovski imigrant, živi s uspomenom na ljubav svog života. Unatoč bolnoj povijesti, on radosno kormilari životnim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.