OPIS

Buddy Amaral uspješan je i prepotentan čovjek koji se bavi marketingom iz Los Angelesa. Buddy planira provesti večer s lijepom poduzetnicom iz Dallasa, no slučajno na aerodromu zamjeni avionske karte s potpunim neznancem. Avion na koji se Buddy trebao ukrcati sruši se, a svi putnici poginu, što u Buddyju pokrene osjećaj krivnje koji Buddy guši alkoholom. Kako bi se iskupio, Buddy krene na put te potraži ženu za koju smatra da je zbog njega postala udovica. Pronađe Abby Janello i ubrzo se u nju zaljubi.
Buddy (Affleck) upravo je potpisao da zrakoplovna kompanija u Chicagu postaje veliki klijent, no, ironično, kasni na let za LA te iste zrakoplovne kompanije. Upozna Grega koji također putuje i s kojim bi se mogao zamijeniti za kartu, iako to znači da će propustiti nešto sa svojim starijim sinom. Kad taj let bude ponovno aktivan, Buddy misli da radi dobro djelo zamijenivši karte s Gregom kako bi mogao otići doma sinu. No, nažalost, zrakoplov se sruši. Buddy zatraži da se s popisa putnika izbriše njegovo ime a stavi Gregovo. Po povratku u Los Angeles, njegov novi klijent zahtijeva da kompanija krene s reklamama o padu zrakoplova. Buddy pukne kad reklame osvoje Cleo. Nakon oporavka odluči otići Gregovoj udovici. No nije planirao da će se zaljubiti u nju.

Slike

Ljubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbinaLjubav kao sudbina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.