OPIS

U ovoj nezavisnoj drami Michelle Monaghan samostalna vozačica tegljača prisiljena je preuzeti brigu o svojem 11-godišnjem sinu kada njegov otac (Benjamin Bratt) završi u bolnici. James Mottern režirao je film na temelju vlastitog scenarija. U filmu također glume Nathan Fillion, Joey Lauren Adams i Jimmy Bennett.
Diane Ford (Michelle Monaghan), živahna i uspješna vozačica tegljača vodi bezbrižan život ispunjen dugim vožnjama, seksom za jednu noć i cjelovečernjim opijanjem sve dok se njezin otuđeni 11-godišnji sin (Jimmy Bennett) ne pojavi pred njezinim vratima. Peter svoju majku nije vidio otkako je bio mala beba. Kao što Diane ne želi njega, tako ni on ne želi nju, ali sve dok je njegov otac Len (Benjamin Bratt) u bolnici, Diane i Peter osuđeni su jedno na drugo. Barem privremeno. S ovom odgovornošću kao teretom i smatrajući da je sloboda njezina života ugrožena, Diane nevoljno odlazi u prošlost i istodobno gleda u budućnost koja nije ni jednostavna, a ni jasna kao što je nekoć mislila.

Slike

Vozačica kamionaVozačica kamionaVozačica kamionaVozačica kamionaVozačica kamionaVozačica kamiona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.