OPIS

Komedija smještena u ljeto 1987. koja se vrti oko nedavnog diplomanta (Jesse Eisenberg) koji prihvaća besperspektivni posao u lokalnome zabavnom parku samo da bi doznao da je to savršeni način da se pripremi za stvarni svijet.
Inspiriran vlastitim lošim iskustvom na poslu iz pakla, scenarist i redatelj Greg Mottola snimio je „Ljetnu avanturu“ u kojoj Jesse Eisenberg igra glavnu ulogu neurotičnog, svježe diplomiranog studenta koji shvaća da će morati raditi ponižavajući posao za minimalnu plaću u lokalnom lunaparku umjesto da provodi ljeto ispijajući njemačko pivo, posjećujući muzeje svjetskog ranga i flertujući sa slatkim Francuskinjama. Ljeto je 1987. i James Brennan (Eisenberg) upravo je diplomirao. James je spreman krenuti na svoje putovanje iz snova po Europi kada njegovi roditelji iznenada objave da neće biti u stanju platiti put. Sad se James ovoga ljeta može jedino veseliti djeci predoziranoj šećerom, ratobornim očevima i beskrajnoj paradi divovskih plišanih životinja. Kada James započne vezu sa zanosnom kolegicom Em (Kristen Stewart), ipak se počne napokon opuštati. Odjednom, najgore ljeto u njegovu životu više se ne čini tako loše.

Slike

Ljetna avanturaLjetna avanturaLjetna avanturaLjetna avanturaLjetna avanturaLjetna avanturaLjetna avanturaLjetna avanturaLjetna avanturaLjetna avantura

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.