Ocjena: 5.4/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(3 glasova)

OPIS

Smještena u Pittsburgh u rane osamdesete, priča prati posljednje pravo ljeto mladosti Arta Bechsteina (Jon Foster). Zarobljen na poslu bez perspektive radeći za svoju ekscentričnu nekadašnju djevojku Phlox (Mena Suvari) i prisiljen na beskrajni niz napetih večera sa svojim ocem mafijašem (Nick Nolte), Art počinje vjerovati da on možda uopće ne postoji.
Ono što počinje kao dosadno ljeto brzo bude prekinuto kad upozna prelijepu pridošlicu (Sienna Miller) i energičnu bitangu od njezina dečka Clevelanda (Peter Sarsgaard). Oni zajedno otkriju stranu Arta i Pittsburgha koju nikada nije poznavao.
Ljeto se zahuktava, a njihove su pustolovine sve mračnije i Art odluči sve riskirati da sačuva svoj novopronađeni raj te se baca naglavce u zamućene granice obitelji, prijateljstva i ljubavi.

Slike

Misteriji PittsburghaMisteriji PittsburghaMisteriji PittsburghaMisteriji PittsburghaMisteriji PittsburghaMisteriji Pittsburgha

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.