Ocjena: 4.5/10

OPIS

Ubojica je bliže nego što se moglo pretpostaviti. Jo (Brooke Nevin) nikada nije nije imala blizak odnos s majkom Maureen (Kate Jackson). No kada je Maureenin suprug ubijen, a ona osumnjičena za zločin, Jo shvaća koliko zapravo voli majku i bez razmišljanja joj priskače u pomoć. Jedina je koja vjeruje u njezinu nedužnost i odluči krenuti u očajnu potragu za ubojicom svog očuha tijekom koje otkriva da on nije bio osoba kakvom se predstavljao.
“Savršeni osumnjičenik” je intrigantna kriminalistička drama u kojoj studentica Jo, koju je utjelovila Brooke Nevin, povratkom kući zatekne očuha mrtvog, a majku, koja ima problem s drogama i prema policijskom zaključku zbog toga se ne sjeća zločina koji je počinila, kao savršenu osumnjičenicu. Poput najboljih krimića Agathe Christie, osumnjičenika je puno – od Joine prijateljice Erin (Keegan Connor Tracy) do brata detektiva Gibsona (John Furey), film se zapliće i raspliće pa će zaljubljenici krimi misterija zasigurno uživati u ovom odličnom trileru.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.