poster

Riders of Justice

Riders of Justice (2020)

akcija, komedija, drama, triler, misterija | Danska, Švedska, Finska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(8 glasova)

OPIS

Mads Mikkelsen tumači Markusa, vojnog veterana kojeg iz rata pozivaju natrag kući nakon što je njegova supruga Emma poginula, a kćerka traumatizirana stravičnom željezničkom nesrećom. U svojoj tuzi Markus upoznaje Otta, svjedoka željezničke nesreće i statističkog stručnjaka koji ubrzo postaje uvjeren da je za nesreću odgovorna motoristička banda kroz kompliciranu seriju namjernih događaja, a koji su započeli s ukradenim biciklom. Kako bi se osvetili za Emminu smrt, njih dvojica udružuju se s Ottovim prijateljima ujedno i hakerima Lennartom i Emmenthalerom koji se ispostave poprilično nesposobnima u korištenju logike i vatrene moći. Njihov plan osvete uskoro počinje pucati po šavovima i to na potpuno neočekivane načine.

Slike

Riders of JusticeRiders of JusticeRiders of JusticeRiders of JusticeRiders of JusticeRiders of JusticeRiders of JusticeRiders of JusticeRiders of JusticeRiders of Justice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.