Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(7 glasova)

OPIS

U nesreći je izgubio kćer i ženu. Može li pronaći snage za oprost?
Neoprezno vozeći, Justin Gutierrez (Shiloh Fernandez) prouzročio je nesreću u kojoj su živote izgubili žena i kćer Brucea Murakamija (Dean Cain). U neizrecivoj boli zajedno sa sinovima Brodyjem (Landon Liboiron) i Joshom (Ryan Kennedy), Bruce pokušava pronaći snagu i nastaviti živjeti. Uporno zahtijeva da se pravda zadovolji i pokušava prevladati tragediju koja je pogodila njegovu obitelj.
U režiji cijenjenog TV redatelja Johna Kenta Harrisona, prema istinitom događaju i tragediji koja je pogodila jednu obitelj, nastala je ova dirljiva i potresna televizijska drama. Osim Deana Caina kao Bruce Murakamija, potrebno je istaknuti sjajnu Peri Gilipin, kao odvjetnicu obitelji u potrazi za pravdom. “Oproštaj” je, kao što i samo ime govori, priča o opraštanju te o tome kako mržnja i frustracija ne mogu pomoći onima koji su već dovoljno propatili gubitkom svojih najdražih.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.