poster

Max Dugan Returns

MAX DUGAN RETURNS (1983)

Režiser: Herbert Ross

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 6.4/10

OPIS

Vrijeme je za malo sretnih trenutaka.
Nora McPhee (Marsha Mason) samohrana je majka i sa svojim sinom Michaelom (Matthew Broderick) živi skromno u malom domu. Nemaju mnogo novca, ali imaju ono najvažnije - jedno drugo. Iznenada u njihov život, s torbom punom poklona i novca, ušeta Norin otac, Max Dugan (Jason Robards), koji je napustio obitelj kada je Nora imala svega devet godina. Max se nastoji zbližiti s kćeri i unukom te nadoknaditi izgubljeno vrijeme jer im ga još ne ostaje puno zbog njegovih srčanih problema.
Prema scenariju Neila Simona, Herbert Ross (“Čelične magnolije”, “Moje plavo nebo”) je snimio odličan TV film, koji na prvo mjesto postavlja vrijednost obitelji te, s druge strane, omalovažava sve nevažne stvari koje novac može kupiti. U ovoj odličnoj humornoj obiteljskoj drami Matthew Broderick je ostvario svoj glumački debi, Jason Robards je izvrstan u ulozi ekscentričnog oca i djeda, koji se vraća nakon mnogo godina kako bi se zbližio s otuđenom obitelji, a Marsha Mason briljira kao samohrana majka, koja se pokušava uhvatiti u koštac sa svim ludim stvarima koje joj se događaju.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.