poster

Romeo krvari

Romeo Is Bleeding (1993)

Režiser: Peter Medak
Pink Thriller | četvrtak | 20:00

Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(10 glasova)

OPIS

Policijskog narednika Jacka Grimaldija, policajca koji je žarko želio više, a završio loše – tjera požuda. Jack je iskusan policajac na zamjeni u Jedinici za borbu protiv organiziranog kriminala. Povremeno, bavi se praćenjem osoba. Nekada, u mladosti, policijski mu je posao bio bitan, ali Jack sada uviđa da život s druge strane naočala ima ono dodatno „nešto“ – dodatni seks, dodatni novac, dodatno uzbuđenje – koje on nema.
Njujorški policajac Jack Grimaldi (Gary Oldman) ima lijep dom, predivnu suprugu Natalie (Annabella Sciorra) i slatku, priglupu ljubavnicu Sheri (Juliette Lewis). Jack dodatno zarađuje, otkucavajući svjedoke mafijaškom šefu Donu Falconeju (Roy Scheider). Nakon što mu je dodijeljen zadatak da pazi na opasnu seksi ubojicu Ruskinju Monu Demarkovu (Lena Olin), ona Jacka ubrzo zavede, a on joj dopušta da pobjegne. Falcone naređuje Jacku da pronađe i ubije Monu te mu zaprijeti da će ga ubiti ako u tome ne uspije. Mona ponudi Jacku da će mu platiti kako bi joj pomogao da ubije Falconeja i lažira njezinu smrt. Nekoliko se radnji obrće i na kraju raspleće, dok Jack ostaje s upropaštenim životom.

Slike

Romeo krvariRomeo krvariRomeo krvariRomeo krvariRomeo krvariRomeo krvariRomeo krvariRomeo krvariRomeo krvariRomeo krvari

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.