Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(10 glasova)

OPIS

Oscarom nagrađeni redatelj i autor Dennis Lee („Jesus Henry Christ“) širi se na područje cjelovečernjih filmova ovom poluautobiografskom pričom o obitelji koja se bori da pronađe put kroz razornu i nepredviđenu tragediju. Glavne uloge tumače Julia Roberts, Ryan Reynolds, Carrie-Anne Moss i Emily Watson.
Obiteljska tragedija prisili oca i njegova sina da preispitaju značenje roditeljstva. Odrastajući, Michael se nikada nije mogao vezati uz svoga silničkog oca (Willem Dafoe), koji ga je neprestance kritizirao i teško kažnjavao za svako nedjelo. Međutim, obiteljska tragedija prisili odraslog Michaela (Ryan Reynolds) da se ponovno susretne sa svojim ocem, što je iskustvo koje ga prisili da se konfrontira sa starim sjećanjima i obiteljskim tajnama. Rastrgan između ljutnje i nade, Michael se muči da razumije svoj odnos s ocem i kako su se stvari možda promijenile.

Slike

Svici u vrtuSvici u vrtuSvici u vrtuSvici u vrtuSvici u vrtuSvici u vrtuSvici u vrtu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.