Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 7.6/10
(5 glasova)

OPIS

Originalna glumačka postava, producenti i redatelji filmske sage o Harry Potteru sastaju se na originalnom setu filmova kako bi razgovarali o svojim sjećanjima vezanim uz filmsku seriju. Nove izjave pomiješane su s repertoarnim materijalom: intervjui dani u prošlosti, konferencije za novinare i iza kulisa filmova, originalne scene iz igranih filmova. Autorica originalne serije romana, J. K. Rowling, u dokumentarcu sudjeluje samo u repertoarnom materijalu.

Slike

Harry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u HogwartsHarry Potter 20. obljetnica: Povratak u Hogwarts

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.