OPIS

Maurice i Dave prodaju meso po kućama i moraju ispuniti kvotu da zadrže posao. Nakon što im u nekoliko kuća zalupe vratima, upoznaju ljepoticu zainteresiranu i za njihovo meso i za ono što prodaju…
U L. A.-u Maurice i Dave prodaju bifteke, vrhunske komade govedine, po kućama. Neko vrijeme ništa nisu prodali i prijeti im otkaz. Maurice treba novac da upiše zadnji semestar škole akupunkture, a nedavno rastavljeni Dave treba novac za rođendanski dar svojoj kćeri. Njihova je posljednja klijentica ljepotica. Privuče je Maurice, ali očajnički telefonski poziv prijateljice prekine je dok potpisuje ugovor. Nadajući se da će ostvariti prodaju, Maurice i Dave ponude se odvesti je prijateljičinoj kući, a ondje se nevolje udvostruče. Suočeni s pištoljima, plaćenicima i ženskim tajnama, prodaja im je zadnja na umu. Hoće li obojica završiti na pladnju?

Slike

MuljatoriMuljatoriMuljatoriMuljatoriMuljatoriMuljatoriMuljatori

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.