OPIS

Na očajničkom putovanju na kojem predstavlja svoju još neobjavljenu knjigu, život Davya Mitchella krene u neobičnom smjeru nakon što ga tajanstvena žena, Nicole, zavede preko telefona.
U namjeri da predstavlja svoju još neobjavljenu knjigu, Davy Mitchell (Brian Geraghty) polazi na putovanje s mlađim bratom, gubitnikom Seanom (Kel O’Neill). Ipak, idila zajedničkog putovanja brzo nestaje, a put se za Davyja ispostavi kao usamljeno i neispunjeno očekivanje, a neskladan odnos s bratom je čini se nemoguće popraviti. Jedne noći u motelskoj sobi dobiva slučajan poziv tajanstvene žene Nicole koja od Davyja zatraži seks preko telefona. Započinju seksi, zabavnu i intimnu avanturu koja Davyja čini sretnijim, kakav nije bio godinama. Nadajući se da ova veza može biti više od virtualnog seksa i telefonskog računa, Davy odluči upoznati Nicole (Kathryn Aselton). Naposljetku, ne samo da će se morati suočiti s istinom o njihovoj vezi nego i sa samim sobom.

Slike

Lakše je kad se uhodašLakše je kad se uhodašLakše je kad se uhodašLakše je kad se uhodašLakše je kad se uhodašLakše je kad se uhodaš

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.