OPIS

Razmažena čivava naviknuta na dobar život u glamuroznom Beverly Hillsu mora obuzdati svoje instinkte nasljednice i osloniti se na ljubaznost stranaca kako bi se vratila kući nakon što se beznadno izgubi u Meksiku.
Pripremite se za urnebesnu zabavnu pustolovinu u kojoj glavnu ulogu igra Chloe, dijamantima urešena, pretjerano razmažena čivava s Beverly Hillsa koja se izgubi na odmoru u Meksiku. Papi, zabavni čivava lud za Chloe, kreće u akciju i uputi se južno od granice da je spasi, dok Chloe pomaže Delgado, njezin novi prijatelj i samoproglašeni zaštitnik. „Čivava s Beverly Hillsa“ topla je i nevjerojatno smiješna priča koja ponovno dokazuje da sve dobre stvari dolaze u malom pakiranju.

Slike

Čivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly HillsaČivava s Beverly Hillsa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.