OPIS

Fei Fei, udana zapadnjačka bjelkinja koja sa svojom obitelji živi u malom gradu u Kini, upoznaje slijepog kineskog masera. Njih dvoje započnu intenzivnu ljubavnu vezu – prekretnicu u svojim životima s koje nema povratka.
Fei Fei, udana zapadnjačka bjelkinja koja sa svojom obitelji živi u malom gradu u Kini, upozna Bai Yua, slijepog kineskog masera, i njih dvoje osjete snažnu uzajamnu privlačnost. Bez obzira na sve, započinju intenzivnu ljubavnu vezu – prekretnicu u svojim životima s koje nema povratka. Dok Fei Fei pokušava izmiriti svoju privlačnost prema Bai Yuu sa stresovima svog braka sa Zhang Huaom, ona se ograđuje od afere. Ne mogavši prihvatiti njezinu izdaju njihove veze, Bai Yua obuzima svojeglava neovisnost. Postaje opsesivan, posesivan, opsjednut. Napokon, Fei Fei, Bai Yu i Zhang Hua otkrivaju da demoni koje su stvorili mogu samo implodirati u sukobu pomiješanih želja i nasilnih impulsa.

Slike

DodirDodirDodirDodirDodirDodirDodirDodirDodirDodirDodir

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.