OPIS

Mirni rančeri nađu se na meti bogatog željezničkog preduzetnika koji ih uz pomoć plaćenih ubica po svaku cijenu želi istjerati sa njihove zemlje. U svom tom bezakonju pravdu u svoje ruke odluči uzeti odlučni rančer koji je bivši revolveraš.
Jedan graničar ubijen je u pažljivo izvedenom planu da njegova smrt izgleda kao djelo Indijanaca. Počinitelji su zapravo proračunati ubica Tate i njegov pomoćnik Marsh. Bogati željeznički preduzetnik unajmio ih je kao nadzorni tim. Nakon što je diljem zemlje već postavljeno više od tri hiljade kilometara željezničke pruge, željeznička kompanija ne želi dopustiti da joj se u posao umiješaju tvrdoglavi farmeri ili stočari koji žele zadržati zemlju. Unajmljen je i iskusan i razboritiji revolveraš D.C. Cracker kako bi se pobrinuo da nadzorni tim bez problema prođe kroz mirni pustinjski gradić Nogales, posljednju granicu područja koje će se raščistiti za gradnju pruge.

Slike

Kečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmiceKečevi i osmice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.