OPIS

U Tanzaniji, obrezane devojke vrede duplo više u kontekstu miraza od onih neobrezanih. Mnoge devojke iskrvare na smrt tokom godišnjih obreda obrezivanja, a grupa devojčica beži u Sigurnu kuću Robi Samveli, gde su sklonjene od svojih porodica. Glavni cilj Robi i njenih kolega je da donesu emancipaciju, razumevanje i ljubav nazad u porodice, a zajedno oni brane devojčice kod kuće i na sudovima. Ovaj film je priča o savremenoj heroini i najhrabrijim devojčicama na svetu, koje rizikuju svoje živote kako bi promenile tešku sudbinu.

Slike

U ime tvoje kćeri

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Svet koji nestaje (1987)

    image
    Kada divlja svinja donese na svijet trinaest prasića, ona tada trinaesto prase odbacuje jer nema "mjesto za sisanje" i ono najčešće ugine. Ova drama iz...
  • Džihad Džejn (2019)

    image
    U martu 2010. dve Amerikanke, uključujući i jednu koja je sebe nazvala “Džihad Džejn”, bile su uhapšene tokom serije hapšenja, koje je tužilaštvo SAD nazvalo...
  • Pume na kraju svijeta: Rođenje (2020)

    image
    Priča o Solitariji, majci pumi s četiri mladunca, smještena u Torres del Paine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.