OPIS

Gorko-slatka priča o sazrijevanju u sjeni duševne bolesti, film govori o Melanie, maturantici koja se muči kako bi pomogla svojoj majci Dawn, čije paranoične halucinacije vrtoglavo izmiču kontroli.
Sve što Melanie želi je normalna maturantska godina, ali njezin život preokrene se kada njezina majka Dawn počne patiti od paranoičnih iluzija. PAUCI OD PAPIRA je gorko-slatka priča o sazrijevanju u sjeni duševne bolesti. Nedavno obudovjela Dawn prolazi kroz sve veću tjeskobu dok njezina kći Melanie planira otići na fakultet. Sukob s agresivnim novim susjedom dodatno pogorša Dawnino mentalno stanje te ona počne pokazivati znakove paranoičnih iluzija. Melanie nizom intervencija pokušava pomoći svojoj majci, ali Dawnina paranoja sve više izmiče kontroli. Izazivanje Dawnine manije proganjanja prijeti uništiti njihov bliski odnos. Melanie je prisiljena donijeti najteže odluke dok se muči kako bi spasila majku.

Slike

Pauci od papiraPauci od papiraPauci od papiraPauci od papiraPauci od papiraPauci od papiraPauci od papiraPauci od papiraPauci od papira

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.