OPIS

Nakon godina izlaženja na spojeve, Zoe zaključi da je predugo čekala savršenog muškarca te dogovori sebi termin u klinici za umjetnu oplodnju, no istoga dana upozna Stana – muškarca koji bi mogao biti "onaj pravi".
Plan B romantična je komedija koja istražuje spojeve, ljubav, brak i obitelj, i to "unatrag". Nakon godina izlaženja na spojeve, Zoe (Jennifer Lopez) zaključi da je predugo čekala savršenog muškarca. Ustrajna u namjeri da postane majka, odlučuje to učiniti sama i dogovara termin u klinici za umjetnu oplodnju. No, istoga dana upoznaje Stana (Alex O’Loughlin) – muškarca koji bi mogao biti "onaj pravi". Dok se trudi oko veze u začetku i nastoji prikriti prve znakove trudnoće, Zoe počini niz smiješnih pogrešaka i Stanu šalje zbunjujuće signale. Kad mu nervozno otkrije zbog čega se tako nepredvidivo ponaša, Stan odluči ostati uz Zoe. Nikada prije divlja noć seksa nije uključivala trojac – Stana, Zoe i vječno prisutan golemi jastuk za trudnoću. Niti je izlazak na spoj uključivao vodeni porođaj gotovo potpune neznanke, scena koja će dječji gumeni bazen dovesti na zao glas kao što je film "Ralje" doveo kupanje u moru. Pravi test na trudnoću nastupi kad oboje shvate da se, izvan hormonalnoga kaosa i priprema za porođaj, zapravo ne poznaju. Kako devet mjeseci prolazi, oboje se počinju pribojavati onog u što su se upleli. Dvoje ljudi mogu se zaljubiti, vjenčati i dobiti dijete, ali kad se to događa obrnutim redoslijedom i munjevitom brzinom, to može biti dokaz da su stvoreni jedno za drugo.

Slike

Rezervni planFoto: RTL / Twentieth Century Fox Film CorporationFoto: RTL / Twentieth Century Fox Film CorporationFoto: RTL / Twentieth Century Fox Film CorporationFoto: RTL / Twentieth Century Fox Film CorporationFoto: RTL / Twentieth Century Fox Film CorporationFoto: RTL / Twentieth Century Fox Film CorporationRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni planRezervni plan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.