OPIS

Film prikazuje dvije zasebne priče o Macieku i Magdi čiji se putovi na kraju isprepletu. Maciek se mora boriti s nepoštenim poslodavcem. Magda, koja radi u vijećnici, postupno primjećuje svu prljavštinu i korupciju oko sebe.
Macieka (35) prevari šef te on ukrade njegov auto i krene u očajničku vožnju. Vozi se unutrašnjošću Poljske, gdje se ljudi pripremaju za proslavu neodređene obljetnice. U međuvremenu, Magda (35), zaposlenica gradske vijećnice zadužena za obljetnice, isprva vrlo predana, postupno primjećuje svu prljavštinu i korupciju oko sebe. U nekom trenutku mora birati između svoje karijere i integriteta, hoće li to prihvatiti ili riskirati karijeru i otići. Na dan proslave, Maciek i Magda napokon se sastaju. Hoće li im to nešto promijeniti?

Slike

UnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjostUnutrašnjost

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.