OPIS

Kada postarija Edna nestane, njezina kći Kay i unuka Sam putuju u njihovu obiteljsku kuću kako bi je pronašli. Nedugo nakon Ednina povratka Kay i Sam počinju osjećati zlokobnu prisutnost koja opsjeda kuću te preuzima kontrolu nad Ednom.
Kada postarija majka Edna neobjašnjivo nestane, njezina kći Kay i unuka Sam pohitaju u njihovu oronulu obiteljsku seosku kuću pronalazeći tragove njezine sve veće demencije raštrkane po kući u njezinoj odsutnosti. Nakon što se Edna pojavi na jednako tajanstven način kao što je i nestala, Kayina zabrinutost što se njezina majka čini nespremna ili nemoćna reći gdje je bila kosi se sa Saminim nesuzdržanim entuzijazmom što joj se baka vratila. Dok Ednino ponašanje postaje sve nestabilnije, obje počinju osjećati da podmukla prisutnost u kući možda preuzima kontrolu nad njom. Filmom RELIKT debitantska scenaristica i redateljica Natalie Erika James stvorila je nezaboravan nov pogled na filmove o ukletim kućama.

Slike

ReliktReliktReliktReliktRelikt

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.