Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 3.3/10
(3 glasova)

OPIS

Nakon što se iz Zuricha preselila na selo s majkom ovisnom o heroinu, Mia (11) vrijeme provodi sa svojim imaginarnim prijateljem i bandom lokalnih tinejdžera. Ova prijateljstva u konačnici joj daju snagu da se oslobodi majke.
Proljeće 1995. Vlasti zatvaraju Park šprica u srcu Zuricha. Dugi niz godina to mjesto je bilo oaza za ovisnike koji su se tu slobodno mogli drogirati i preprodavati drogu. Jedanaestogodišnja Mia i njezina majka Sandrine, ovisnica o heroinu, odsele se u idilični gradić. Međutim, novi dom nije raj za Miu. Njezina majka teška je ovisnica i nije u stanju brinuti se za svoju kćer. Mia utočište pronalazi u svijetu mašte. Ima imaginarnog prijatelja s kojim razgovara tijekom samotnih sati. Mia također pronalazi nekakvu vrstu zamjenske obitelji u ekipi klinaca čiji članovi dolaze iz sličnog teškog okruženja. Djevojčica postupno razvija snagu kako bi se pobunila protiv svoje majke.

Slike

Djevojčica iz Parka špricaDjevojčica iz Parka špricaDjevojčica iz Parka špricaDjevojčica iz Parka špricaDjevojčica iz Parka špricaDjevojčica iz Parka šprica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.