Ocjena: 7.5/10

OPIS

Nedavni uspjeh televizijske adaptacije njezina romana „Sluškinjina priča“ učinio je Margaret Atwood općepoznatim imenom. Tko je žena i spisateljica koja stoji iza ovih priča? Kako to da naizgled uvijek zna što budućnost nosi?
Margaret Atwood općepoznato je ime. Milijuni čitatelja širom svijeta znaju njezine knjige od korice do korice, ali malo tko zna ženu koja stoji iza ovih priča. Godinu dana redatelji Nancy Lang i Peter Raymont i njihova filmska ekipa pratili su Atwood i njezina pokojnog partnera Graemea Gibsona dok su putovali na predavanja, provodili vrijeme s obitelji i posjećivali set „Sluškinjine priče“, silno popularne TV serije adaptirane prema Atwoodinu romanu iz 1985. Uz osobne priče koje dijele prijatelji, obitelj i sama Atwood, film također istražuje njezin odgoj u kanadskoj divljini i rane pjesničke godine te daje rijedak uvid u spisateljičin rad dok dovršava posljednja poglavlja svog najnovijeg djela, „Testamenti“.

Slike

Margaret Atwood: U riječima je moćMargaret Atwood: U riječima je moćMargaret Atwood: U riječima je moćMargaret Atwood: U riječima je moćMargaret Atwood: U riječima je moć

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.