OPIS

„Bubnjar“ je stimulativna filmska poslastica za oči i uši. Neodoljiva emotivna priča prati preobrazbu mladog Sida (Jaycee Chan) od nemarnog mladića do izuzetnoga mladog čovjeka, inspiriranog zen bubnjanjem.
„Bubnjar“ je izuzetna i stilski dotjerana filmska poslastica za oči i uši. To je prvi film koji objedinjuje zanimljivu priču o karakteru s napetom akcijom i zanosnom umjetnošću zen sviranja bubnjeva. Neodoljiva i emotivna priča prati Sida, nemarnog mladića odraslog u hongkonškoj obitelji Trijada koji pobjegne na Tajvan nakon što razjari šefa mafije. Skrivajući se u planinama Tajvana, susreće i pridružuje se grupi zen bubnjara čija ga hipnotička umjetnost, rigorozne fizičke pripreme i isposnički način života naposljetku učine izuzetnim mladim čovjekom. Međutim, Sidova će nezavisnost od života Trijade biti ozbiljno testirana kada ga ruka sudbine dovede do toga da mora izabrati između odanosti prema obitelji i novopronađenoj vjeri u sebe...

Slike

BubnjarBubnjarBubnjarBubnjarBubnjarBubnjarBubnjarBubnjar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.