OPIS

Kraljica Viktorija u dubokoj je tuzi nakon smrti svog supruga. Njezin sluga Brown, koji je obožava, vraća je u život, ali taj odnos izazove skandaloznu situaciju i prijeti odvesti monarhiju u krizu.
Nakon smrti svog muža princa Alberta, kraljica Viktorija (Judi Dench) klonula je duhom i dvije je godine u dubokoj koroti. Kad jedan od njezinih slugu predloži da bi svakodnevno jahanje moglo ojačati kraljičino zdravlje i duh, Škot John Brown (Billy Connolly) angažiran je kao njezin vodič i konjušar. U početku kraljica ne pokazuje nikakav interes za jahanje, iako Brown svaki dan za nju priprema konja. Naposljetku , nakon nekoliko dana, gospodin Brown otvoreno se obrati kraljici, izjavivši: „Tako mi Boga, nikad nisam mislio da ću vas vidjeti u takvu stanju!“ Dok je njezin dvor užasnut, kraljica je osvježena time što netko tako izravno razgovara s njom. Ubrzo kraljica svakog jutra jaše s gospodinom Brownom, a on se pokaže prijateljem i osobom od povjerenja koja će s njom razgovarati kao s osobom, a ne vladaricom. Međutim, mnogi su zaprepašteni njihovim odnosom vjerujući da pučanin poput gospodina Browna iskorištava to prijateljstvo u svrhu političkog napredovanja – ili još gore, da je postao njezin ljubavnik.

Slike

Gospođa BrownGospođa BrownGospođa BrownGospođa BrownGospođa BrownGospođa BrownGospođa BrownGospođa BrownGospođa BrownParamountGospođa Brown

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.