OPIS

“Ipak sam ti otac” je priča o muškarcima koji su počinili ili su u riziku da počine nasilje u porodici. Ugroženi su bezbednost dece i partnerki, stabilnost porodica, kao i naša odgovornost kao društva da intervenišemo. Ovi muškarci se bore da održe intimne odnose a da ne koriste zlostavljanje, fizičko ili neko drugo. Pratimo ih tokom njihovog putovanja kroz Program promene ponašanja za muškarce, dok oni pokušavaju da preuzmu odgovornost za sopstveno nasilje, promene se, a možda i zacele krhke odnose sa svojim voljenima.
Trojica polaznika kursa su u fokusu radnje filma, dok se trude da se promene unutar i izvan grupe. Uz intiman pristup ovom vrlo poverljivom procesu i njegovim učesnicima, gledaoci kreću na rizično i neverovatno putovanje, dok se muškarci bore za prostu i nemerljivu privilegiju toga da ih neko zove “tata”.

Scenarist:
TRAJANJE: 80 min

Slike

Ipak sam ti otac

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.