OPIS

Stariji muškarac Pete i 16-godišnja djevojka Laurie sklope dvosmisleno, tajno prijateljstvo koje se koleba između platonskog i romantičnog. Što su više zajedno, njihova se jedinstvena veza razvija otkrivajući istinu iza Peteovih motiva.
16-godišnja školarka Laurie živi sama sa samohranom majkom. Pomalo autsajderica, ova se ambiciozna sportašica pokušava povezati s ostalim djevojkama u svom atletskom timu distancirajući se svojim mučaljivim, borbenim stavom. Ali Laurie ne može skrenuti pozornost Petea, majstora u 30-ima koji obavlja popravke u njezinoj školi. Nakon nekoliko kratkih interakcija, Laurie na kraju pristane na druženje sa svojim novim obožavateljem i oni gotovo odmah kliknu. Kako provode više vremena zajedno, jedinstvena se veza razvija, a Peteove namjere ostaju dvosmislene. Sve dok jednog dana istina izađe na vidjelo.

Slike

NoćuNoćuNoćuNoćuNoćuNoću

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.