Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 6.8/10
(15 glasova)

OPIS

'Neka ostane među nama' je zločesta, indiskretna zagrebačka priča o virovima erotske strasti ispod mirne, trome površine građanske svakidašnjice i običaja. O nečemu što se događa u boljim obiteljima i uglavnom pristojno prešućuje, ali nije zbog toga manje bolno. Upoznajemo dva brata, njihove supruge, ljubavnice i djecu koja pouzdano ne znaju tko im je otac. Sve se ovdje izmiješalo u dvostrukim životima, paralelnim vezama, u gorkoj i slatkoj priči o neumornom traganju za ljubavlju i srećom, o požudi koja nikada zapravo ne gasne i užasnim posljedicama koje možete izazvati ako se, makar i slučajno, nađete u tuđem krevetu.

Slike

Neka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među namaNeka ostane među nama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.