OPIS

Nakon provale u sjedište tvrtke pozvana je policija. Jedan od izvršnih direktora je ubijen, a čuvar je prebijen. No to nije bila obična pljačka: direktor je ubijen mecima iz dva različita pištolja, nekoliko je neobjašnjihiv stvari i ništa nije ukradeno.
Poručnika Tibbsa kontaktira grupa odgovorna za provalu i kaže mu kako su ukrali heroin u vrijednosti 4 milijuna dolara. Oni su urbani revolucionari koji tvrde da je tvrtka na čelu trgovine drogom. Nadali su se da će nakon provale policija malo detaljnije istražiti samu tvrtku i tako otkriti mutne poslove koje vode. Tibbs odluči ispitati čuvara no ovaj biva ubijen u policijskom autu. Tibbs pristane pomoći grupi ukoliko budu surađivali s njim. Jednog člana grupe prebiju, drugog ubiju, a Tibbs uskoro i sam postane sumnjivac kada ga odjel za narkotike poveže s ukradenom drogom. Maknu ga sa slučaja i suspendiraju. Uspjeva nagovoriti kolegu da mu pomogne razriješiti slučaj..

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.