OPIS

Las Vegas, 1950. godine. 13-godišnja Rose živi s majkom, dvije sestre i očuhom. Njihov ionako zamršeni obiteljski život okrene se naglavce kada ih posjeti teta Starr baš u vrijeme kada se vrši testiranje atomske bombe u obližnjoj pustinji.
Smještena u vrijeme kada počinju nuklearni pokusi u Las Vegasu 1950-ih, "Pustinjski cvijet" snažna je drama o ljudskosti, koja oslikava nezaboravan portret obitelji koja se bori ostati zajedno u sve strašnijem svijetu. JON VOIGHT je Jack Chismore, ćudljiv ratni veteran koji se bori protiv vlastitih demona istovremeno održavajući obitelj na okupu; JOBETH WILLIAMS je njegova supruga Lily, rastrgana između potreba svoje obitelji i tajnog poroka koji ugrožava temelje njezina braka; ANNABETH GISH je Rose, krhka djevojka na pragu adolescencije, koja očajnički pokušava shvatiti odrasle koji je okružuju. U ovo nemirno kućanstvo dolazi Lilyna sestra Starr (ELLEN BARKIN), izazovna raspuštenica koja nehotice uzrokuje razornu lančanu reakciju koja potrese obitelj Chismore, baš poput pokusa atomskih bombi u obližnjoj pustinji. Režiran s puno osjećaja, s izvrsnom glumom i odličnim scenarijem, film "Pustinjski cvijet" dojmljiva je studija o obiteljskom opstanku i pobjedi u svijetu koji se drastično mijenja.

Slike

Pustinjski cvijetPustinjski cvijetPustinjski cvijetPustinjski cvijetPustinjski cvijetPustinjski cvijetPustinjski cvijetPustinjski cvijetPustinjski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.