OPIS

Drama nagrađena dvama "Oscarima" o mladoj udovici (Sally Field) koja se bori zadržati svoju obitelj i voditi farmu pamuka uz pomoć nespojive grupe prijatelja na jugu SAD-a. U filmu još glume John Malkovich, Danny Glover i Ed Harris.
MJESTA U SRCU je značajan film, dvostruki dobitnik "Oscara". Emotivna priča prati Ednu Spalding (Sally Field) i njezinu beskrajnu borbu protiv nevjerojatnih teškoća. Ali, prema sjećanjima redatelja i scenarista Roberta Bentona na vlastito djetinjstvo, to je ujedno portret vremena, prostora i naroda. Tridesete su godine u Waxahachieju u Teksasu. U vremenu Depresije susreću se i sukobljavaju nezaboravni likovi. G. Will (John Malkovich), slijepi je podstanar koji predobro vidi licemjerje svoga vremena. Moze (Danny Glover) crnac je koji puno toga zna, uključujući i vlastitom mjesto u bijelačkom južnjačkom gradu. Wayne (Ed Harris), Margaret (Lindsay Crouse) i Viola (Amy Madigan) pošteni su ljudi uhvaćeni u preljubničkom trokutu koji ugrožava dva braka. Zajedno ostavljaju neizbrisiv dojam o vjeri, hrabrosti, ljubavi i iznad svega ustrajnosti.

Slike

Mjesta u srcuMjesta u srcuMjesta u srcuMjesta u srcuMjesta u srcuMjesta u srcuMjesta u srcuMjesta u srcuMjesta u srcu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.