Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(6 glasova)

OPIS

U filmu „SNOVI“, Martin Freeman tumači glavnu ulogu kao nekadašnja pop-zvijezda koja je progutala svoj ponos i sada zarađuje za život kao pisac džinglova.
Gary Shaller nalazi se na raskrižju svog života: posao mu ne napreduje, njegova supruga Dora ga izluđuje, a trideseti rođendan mu je prošao prije četiri godine. Uz to, njegov najbolji prijatelj Paul svakog je trena sve uspješniji. Gary je deprimiran i potišten… sve dok ne upozna Annu. Ona je prelijepa i pametna; ona je seksi i smiješna. Najbolje od svega, luda je za Garyjem. Anna je djevojka iz Garyjevih snova… doslovce. I to je zapravo problem. Gary Annu može vidjeti samo u svom životu snova, tako da mora pronaći način kako će nastaviti najbolji odnos svog života, u svojim snovima. Njegova potraga za tehnikama lucidnog sanjanja dovodi Garyja do nekih ludih likova koji mu na kraju pružaju nov pogled na život.

Slike

SnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnoviSnovi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.