OPIS

Nadahnut istinitim pričama o uličnim bandama na Novom Zelandu u periodu od 30 godina, film prati jednog od njezinih osnivača, Dannyja, kroz tri ključna trenutka u njegovu životu dok iz dječaka izrasta u nasilan autoritet svoje bande.
Nadahnut istinitim pričama o uličnim bandama na Novom Zelandu u periodu od 30 godina, film DIVLJA BANDA prati stope jednog od njezinih osnivača kroz tri različita presudna trenutka u njegovu životu. Rastrgan između svoje biološke obitelji i bande koju sada zove svojom, Danny (Jake Ryan) mora donijeti odluku.

Slike

Divlja bandaDivlja bandaDivlja bandaDivlja bandaDivlja bandaDivlja bandaDivlja bandaDivlja bandaDivlja banda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na kavici u Engleskoj: Calculated Risk (1963)

    image
    Bivši robijaš planira svoju posljednju pljačku - prokopat će tunel od podruma susjedne kuće do trezora banke...
  • Glavna železnička stanica (1958)

    image
    Film se odigrava na železničkoj stanici u Kairu, a glavnu ulogu tumači sam reditelj filma, Youssef Chahine. Qinawi je prostodušan i naivan prodavac novina koji je...
  • O, milosti (2019)

    image
    Šef policije u sjevernoj Francuskoj pokušava riješiti slučaj u kojem je starica brutalno ubijena.
  • Prorok (2009)

    image
    Nepismeni devetnaestogodišnji Malik, mladić sjevernoafričkih korijena, osuđen je na šest godina zatvora zbog napada na policijskog časnika. U istražnom zatvoru,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.