OPIS

Bilo je mnogo sjajnih filmskih nastavaka. Bilo je čak i “prequela”. No sad se pripremite za prvi vjeveričji nastavak na svijetu u kojem Alvin, Simon i Theodore napokon pronalaze sebi ravne, a možda i više, u ženskom triju „The Chippetes“. Alvin možda i previše uživa u ulozi frontmana benda, a Dave Seville zbog njegovih ispada tijekom dobrotvornog koncerta završava u bolnici. Na veliko razočaranje Alvina i njegove braće, Dave im naređuje da privremeno napuste život slave i upišu se u školu. Malena vjeverica postaje velika faca u školi kad se sprijatelji s popularnim sportašima i postane dio footballske momčadi. No Alvinova popularnost u školi ne odgovara Simonu i Theodoreu, pogotovo kad ih Alvin iznevjeri u pjevačkom natjecanju s curama iz grupe „The Chipettes“. U međuvremenu, Simonovo privikavanje na školski život je problematično usprkos njegovoj inteligenciji. Kada biva određen za izmišljenu dužnost redara, Simon prihvaća izazov, no ubrzo nailazi na probleme sa sportašima koji ga sramote pred Alvinom i uzrokuju nesklad među braćom. A Theodore, kojem jako nedostaje Dave, očajnički se pokušava zbližiti s Tobyjem koji pazi na dječake u Daveovu odsustvu. Kada Theodore pobjegne od kuće, neočekivano potiče ono najbolje u svojoj braći i Tobyju.

Slike

Alvin i veverice 2Alvin i veverice 2Alvin i veverice 2Alvin i veverice 2New RegencyNew RegencyNew RegencyAlvin i veverice 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.