OPIS

Diane (JoBeth Williams) je dobrodušna žena koja na nesreću pati od bipolarnog poremećaja, koji je često dovodi u neprilike jer se ne može prisjetiti događaja i osoba s kojima se susrela u nekoj drugoj verziji svoje ličnosti. Njezin susjed, scenarist Buddy Arnett (George Segal), počinje se s njom družiti, ne shvaćajući zašto se ponekada pravi da ga ne poznaje...
Jako zabavna i dostatno romantična komedija redatelja Pabla Ferra, „Ja, ja i ja" obrađuje temu društvenog funkcioniranja osoba s bipolarnim poremećajem, ali to ne radi ni na jedan od uobičajenih načina. Ferro je najviše pohvala zaslužio stoga što rečeni poremećaj predstavlja u njegovoj punini, bez da, s jedne strane, docira i film čini dramski zahtjevnim i, s druge, se eventualno nepažljivo i nenamjerno izruguje. JoBeth Williams odlična je u svojoj ulozi, točnije rečeno, svojim ulogama, a između nje i Georgea Segala razvila se kemija ključna za uspjeh filma.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.