OPIS

Putujući u Los Angeles, mafijašica Victoria Galletti (Mercedes Ruehl) sa sobom nosi i nezakonito stečen milijun dolara u gotovini. Ne zna da ju je netko otkucao policiji, koja je spremno čeka na aerodromu. Kada shvati što se zbiva, Victoria se novca riješi na brzinu, stavljajući ga u prtljagu Indijca Raja Lukle (Chaim Jeraffi), koji je u Ameriku došao prvi put, u posjetu svome nećaku. Kasnija potraga za novcem uzrokovat će pravi kaos...
Dovitljiva i nepredvidljiva komedija redatelja i scenarista Michaela Browninga, „Teška lova" na originalan i rijetko viđen način spaja duhovitost svoga domicilnog žanra s napetošću trilera, ne dozvoljavajući da gledateljeva koncentracija popusti sve do samoga kraja filma. Niz odličnih scenarističkih dosjetki prikladno je uobličen nizom pohvalnih redateljskih rješenja, kakva ne nalazimo često u ovom tipu filma. Jak adut „Teške love" svakako je niz pouzdanih glumaca u njenoj ekipi. Najpoznatija među njima nesumnjivo su Joe Mantegna i Whoopi Goldberg.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.